Sign In

Istappar borttagning

Istappsborttagning är en kritisk tjänst under vintermånaderna. Denna tjänst är av stor vikt för Bostadsrättsföreningar (BRF), fastighetsägare, industriella anläggningar och kommuner för att förebygga skador och säkerhetsrisker som orsakas av fallande istappar.

Vår professionella istappsborttagning omfattar noggrann och säker avlägsning av istappar från takkanter och andra höjda ytor. Vårt team av erfarna takskottare och plåtslagare i Stockholmsregionen använder specialutrustning för att effektivt och säkert hantera dessa isformationer. Vi ser till att istapparna avlägsnas utan att skada takets yta, vare sig det är ett plåttak i Stockholm eller taket på en historisk byggnad i Gamla Stan.

Utöver själva borttagningen, ingår också i vår tjänst inspektion och förebyggande åtgärder för att minska risken för framtida istappsbildning. Detta kan innefatta installation av värmekablar eller förbättring av takets isolering för att förhindra att smältvatten fryser till istappar. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på istappsborttagning i Stockholm och omkringliggande områden, vilket gör oss till ett prisvärt och pålitligt val för fastighetsägare och förvaltare.

Vi erbjuder lösningar även för andra vinterrelaterade utmaningar, som snöröjning och halkbekämpning. Våra tjänster sträcker sig från snöskottning, både manuellt och med maskin till omfattande takläggning, takrenovering och fasadarbete. Vårt mål är att tillhandahålla en komplett lösning för vintersäkerhet och underhåll för våra kunder.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida, godkänner du vår användning av cookies.